Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای گفت: نهم تیرماه خانمی به کلانتری محل سکونتش مراجعه و اظهار می‌دارد، ۱۳ گرم طلایش که در اپلیکیشن‌های فروش طلای دست دوم ثبت کرده بود، توسط زوج بدل اندازی سرقت شده است و خواستار دستگیری این زوج می‌شود.

جانشین پلیس پبشگیری تهران بیان داشت: شاکی در خصوص نحوه بدل اندازی توضیح داد، حدود ۱۳ گرم طلایم را در یکی از استارت‌آپ‌های فروش کالای دست دوم آگهی کردم و زن و مردی که مدعی خرید طلا‌ها بودند با من تماس و پس از کمی گفتگو قرار ملاقات گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی گفت: شاکی ادامه داد، در روز قرار این زن و مرد با ترازویی که به همراه داشتند به محل قرار مراجعه و پس از وزن کردن طلا‌ها بر سر قیمت به توافق نرسیدیم و معامله برهم خورد. پس مدتی متوجه شدم که دیگر نمی‌توانم طلایم را از طریق اپلیکیشن به فروش برسانم و به ناچار به مغازه طلافروشی مراجعه و متصدی مغازه اظهار کرد، طلاهایت بدلی هستند. در کمال ناباوری متوجه شدم آن زن و مرد طلا‌های واقعی من را با طلا‌های بدلی که شبیه طلایم خود بود، عوض کرده اند.

سرهنگ موقوفه‌ای با اشاره به اینکه در شاخه‌ای دیگر از تحقیقات پلیسی مشخص شد که این زن و مرد در صدد فروش همان طلا‌های مال باخته در اپلیکیشن هستند، گفت: با هماهنگی‌های قضائی مخفیگاه متهمان در تحقیقات پلیسی شناسایی و هر دو متهم در حالی که قصد فروش طلا‌های مال باخته را داشتند، دستگیر شدند.

جانشین پلیس پیشگیری تهران با بیان اینکه در بازرسی از کیف دستی متهمان ۴۰ قطعه طلا بدلی کشف شد، گفت: متهمان به ۲۰ فقره بدل اندازی با همکاری یکدیگر اعتراف و در خصوص نحوه بدل اندازی شان، اظهار داشتند فروشندگان طلا‌ها را در سایت‌های فروش شناسایی و از آنجا که این فروشندگان هنگام درج آگهی عکس طلاهایشان را به نمایش می‌گذارند، با توجه به عکس ثبت شده سفارش طلای بدلی می‌دادیم و سپس به بهانه وزن کردن طلای واقعی را از فروشنده تحویل و در یک لحظه با طلای بدلی جابجا می‌کردیم و به بهانه‌ای معامله را بر هم می‌زدیم و محل را ترک می‌کردیم.

سرهنگ موقوفه‌ای با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی طلا‌های بدل اندازی را ۲ میلیارد ریال برآورد کرده اند، به شهروندان توصیه کرد: از فروش کالا‌های ارزشمند و گران قیمت به ویژه طلا از طریق سایت‌ها اینترنتی خودداری کنید. زیرا هدف طراحی این سایت‌ها فروش وسایل مستعمل و بلااستفاده منزل بوده است نه اینکه کالا‌های سرمایه‌ای و گران قیمت خود را مثل طلا و ارز را از طریق این سایت‌ها خرید و فروش کنید.

بیشتر بخوانید:

دستگیری کارگر دست کج کارگاه طلاسازی در بازار تهران

دستگیری سارقان طلا فروشی با سرعت عمل پلیس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی طلای دست دوم بدل اندازی بدل اندازی سایت ها طلا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا هشدار داد: سوء استفاده مجرمان رایانه ای از ایام تعطیلات چند روزه کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده تهدیدی علیه امنیت هموطنان در فضای مجازی است.

سرهنگ رامین پاشایی افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

او با اشاره به شگرد این مجرمان اضافه کرد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی همچون دریافت کالابرگ و ابلاغیات قضایی درکیمن کلاهبرداری از طریق دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه امکان ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها وجود دارد، گفت: گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

سرهنگ پاشایی گفت: در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.

دیگر خبرها

  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • بازگرداندن زن کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور
  • گرداننده فراری چند شرکت هرمی به کشور بازگردانده شد
  • پلیس، گرداننده فراری چند شرکت هرمی را به کشور بازگرداند
  • استرداد متهمه کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید