Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت ایتالیایی ونیز نیوز، با نظری که منتقدان ارایه کرده‌اند می‌توان رده بندی فیلم‌های نمایش داده شده در بخش رقابتی جشنواره بین‌المللی ونیز ۲۰۲۰ را به این ترتیب خلاصه کرد: در این جدول نظرات منتقد اسکرین اینترنشنال برای فیلم تازه مجید مجیدی ۲ ستاره، منتقد هالیوود ریپورتر ۴ ستاره، منتقد پوزیتیف یک و نیم ستاره، منتقد این دی وایر نمره B (در سایت زیر نقد فیلم داده شده ولی در این جدول نیامده است) ، منتقد دی ولت آلمان ۳ ستاره و منتقد ال پایس اسپانیا ۲ ستاره بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سایت آی‌ام دی‌بی نیز فیلم «خورشید» امتیاز ۷.۹ از ۱۰ را با نظر ۸۵ کاربر به خود اختصاص داده است.

منتقدان سینمایی درباره «خورشید» چه نوشتند؟

در عین حال منتقدان دیگری نیز درباره این فیلم اظهارنظر کرده‌اند از جمله ویکتور فراگا از سایت درتی موویز به این فیلم امتیاز ۲.۵ ستاره را داده است.

وی نوشته یکی از مشکلات فیلم این است که بسیاری از جریان‌های روایی آن با هم چفت و بست نمی‌شوند و پایان فیلم به ویژه عجیب است؛ نه رستگاری و نه هیچ پایانی. تنها یک تلاش در آخرین سکانس که به صورت نمادین شاعرانه است.

این منتقد به دیگر مدعیان «شیر طلا» نیز امتیاز داده و به «دنیایی که در پیش است» ۵ ستاره داده است. وی به «میس مارکس» یک و نیم ستاره داده، به «کجا می‌روی، آیدا؟» ۴ ستاره و به «Amants» یا «عاشقان» ۲و نیم ستاره داده است. «دوک» که خارج از بخش مسابقه به نمایش درآمد از نظر وی شایسته دریافت ۴ ستاره بوده است.

از میان فیلم‌های نمایش داده شده The Disciple یا «مرید» از هند از فیلم‌هایی است که بیشترین نقدهای مثبت را به خود اختصاص داده است. منتقد گاردین نیز که در جدول حضور ندارد به این فیلم امتیاز ۳ ستاره داده است. این منتقد درباره فیلم مجیدی چیزی ننوشته است.

براساس گزارش روابط عمومی فیلم «خورشید» از بازتاب‌های رسانه‌ای رونمایی این فیلم در جشنواره ونیز، پیتر دی‌بروگ دیگر منتقد سینمایی است در ورایتی نوشت: «تماشای فیلم مجید مجیدی مرا به یاد یکی از مهم‌ترین فیلم‌های قرن بیست‌ویک درباره کودکان به نام «پروژه فلوریدا» انداخت. مجیدی خودش خالق یکی از بهترین فیلم‌های قرن بیستم درباره کودکان است. «بچه‌های آسمان» که در سادگی محض بی‌رقیب است و در عین حال داستانش چنان تماشاگر را درگیر می‌کند که نمی‌تواند نگاه از صحنه بردارد. در «خورشید» با فیلمنامه‌ای به مراتب پیچیده‌تر طرف هستیم.»

این منتقد در ادامه به استفاده مجیدی از کودکان کار برای نقش‌آفرینی در فیلم اشاره می‌کند و می‌نویسد: «اگر یکی از نیات مجیدی در فیلم «خورشید» یادآوری این موضوع باشد که تمام کودکان برابرند و لایق آموزش و تشویق هستند، انتخاب این گروه نوجوان برای بازی در فیلم بهترین دلیل است.»

لی‌مارشال منتقد اسکرین‌دیلی هم نوشته است: «مجیدی فیلم همدلانه دیگری درباره کودکان تهی‌دست ساخته است که نئورئالیسم بی‌تکلف قرن بیست‌ویکمی آن در دوران غریب کنونی به شکل غریبی طراوت‌بخش است.»

او در عین حال که به فیلمبرداری گرم و موسیقی ارکسترال باشکوه فیلم اشاره می‌کند از جسارت مجیدی در پرداختن به موضوعات اجتماعی می‌نویسد: «مجیدی هراسی از پرداختن به مشکلات اجتماعی مانند کودکان کار، مصائب مهاجران و… ندارد.»

دبورا یانگ منتقد هالیوود ریپورتر، درباره این اثر سینمایی گفت: مجید مجیدی کارگردان ایرانی، از نظر بصری خیره‌کننده‌ترین و هیجان‌انگیزترین فیلم سینمای جهان درباره وضعیت جوانان کم درآمد با سطح زندگی پایین و بد سرپرست را ساخته است؛ فیلم «خورشید» یکی از بهترین آثار اوست.

منتقد هالیوود ریپورتر معتقد است سکانس‌های اکشن فیلم مثل یک فیلم کلاسیک در ژانر «فرار از زندان» ساخته شده و خطر و هیجانی که پسران هنگام حفر تونل تجربه می‌کنند، برای مخاطب کاملاً ملموس است

باید دید در نمایش‌های بعدی فیلم سینمایی «خورشید» در جشنواره فیلم ونیز وضعیت نظرات و امتیازات منتقدان چه تغییری خواهد داشت و آیا شانس مجید مجیدی برای شکار شیر ونیز پررنگ‌تر خواهد شد؟

کد خبر 5018042

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم خورشید مجید مجیدی جشنواره فیلم ونیز نقد فیلم محرم 99 تئاتر ایران فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی شبکه دو سیما فیلم سینمایی ویروس کرونا برنامه رادیویی سریال ایرانی رادیو نمایش تعزیه خوانی مجید مجیدی ستاره داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی

دانشمندان از هوش مصنوعی برای ساخت مدلی سه بعدی از انفجار انرژی یا شعله استفاده کردند که در اطراف سیاهچاله مرکزی در کهکشان راه شیری "Sagittarius" (Sgr A*) رخ داده است. 

این نمونه سه بعدی می‌تواند به دانشمندان در توسعه تصویری واضح‌تر از محیط متلاطمی که به طور کلی در اطراف سیاهچاله‌ها شکل می‌گیرد، کمک کند.

ماده‌ای که به دور Sagittarius A* می‌چرخد در ساختاری مسطح به نام «دیسک برافزایشی» قرار دارد که می‌تواند به صورت دوره‌ای مشتعل شود.

این شعله‌ها در طیف وسیعی از طول‌موج‌های نور، از پرتو‌های ایکس پرانرژی گرفته تا امواج مادون قرمز و رادیویی کم‌انرژی رخ می‌دهند.

شبیه‌سازی‌های ابررایانه‌ای نشان می‌دهد که شعله‌ای که توسط آرایه میلی‌متری/زیر میلی‌متری آتاکاما (ALMA) در ۱۱ آوریل ۲۰۱۷ مشاهده شد، از دو نقطه روشن از مواد متراکم در قرص برافزایشی Sagittarius A*، که هر دو رو به زمین هستند، سرچشمه می‌گیرد.

این نقاط روشن به دور سیاهچاله‌ای عظیم می‌چرخند که جرم آن حدود ۴.۲ میلیون برابر جرم خورشید است، در حالی که حدود نیمی از فاصله زمین و خورشید که حدود ۴۷ میلیون مایل (۷۵ میلیون کیلومتر) است از هم جدا شده است.

بازسازی این شعله‌های سه‌بعدی از داده‌های رصدی آسان نیست، به گونه‌ای که این تیم به رهبری آویاد لویس، دانسمند موسسه تکنولوژی کالیفرنیا، یک تکنیک تصویربرداری جدید به نام «توموگرافی قطبی مداری» را پیشنهاد کردند. این روش هیچ تفاوتی با توموگرافی کامپیوتری پزشکی یا سی تی اسکن که در بیمارستان‌های سراسر جهان انجام می‌شود ندارد.

قوس A* در قلب کهکشان راه شیری قرار دارد و آن را به نزدیکترین سیاهچاله ابرپرجرم و کاندیدای اصلی برای مطالعه چنین شعله‌هایی تبدیل می‌کند.

دانشمندان برای دستیابی به نتایج خود، به فیزیک از نظریه گرانش و نسبیت عام آلبرت انیشتین در سال ۱۹۱۵ نگاه کردند، سپس آن مفاهیم را در مورد سیاهچاله‌های عظیم الجثه در یک شبکه عصبی به کار برده و برای ایجاد مدل Sgr A* استفاده کردند.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • خورشید را هرگز از این زاویه ندیده‌اید/ فیلم
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • اعلام برنامه های دهه کرامت در هرمزگان/ جشن های زیر سایه خورشید درهرمزگان+عکس
  • هرمزگان میزبان ۳۰۰ برنامه بزرگداشت دهه کرامت
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟